Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea and Almond Hummus
- 80 g blanched almonds, toasted
- 270 - 300 g canned chickpeas (1 can), drained
- 20 g cold water
- 25 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g tahini
- 1 garlic clove
- 1 pinch salt
Pink Crêpes
- 150 g cooked beetroot, cut in pieces
- 3 eggs
- 440 g almond milk
- 40 g oil
- 150 g spelt flour
- ½ tsp baking powder
- 50 g rocket salad leaves
- 2 tbsp sesame seeds, any colour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 402.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 251.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy pea soup
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1u. 15min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2u. 35min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Gluten-free Sacher Torte
3 Std. 20 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Paella with kidney beans
55 min