Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 130 g chickpea flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 680 g frozen green peas
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemon, cut into wedges, to serve
- 570 g cherry tomatoes, halved
- red onion, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 749.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2u. 5min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Tex-Mex Bowl
50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min