Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 130 g chickpea flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 680 g frozen green peas
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemon, cut into wedges, to serve
- 570 g cherry tomatoes, halved
- red onion, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 749.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Texas White Bean Salad
15min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Broccoli stem falafel
25u. 40min
Broccoli burgers with radish salsa
1sa
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Warm satay bowl
1sa 10 dk
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min