Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroot, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 100 g canned sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli con carne
40 dk
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Ratatouille
40 dk
Date and pistachio truffles (bethith)
30 Min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Orange couscous with steamed salmon
35 dk
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 Min
Seed and Nut Bread
1sa 30 dk