![Fermented Onions (with Cutter) Fermented Onions (with Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/452e8aa2f189c292a28c552264291037/Derivates/ea5ee64367c031628ae20ff7c1ccd0b8fedcf512.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented Onions (at least two days before)
- 300 g red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 450 g water
- 1 ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1534.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15 min.
Surimi Stick Salad (TM6)
15 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Caramelized Red Onion Chutney
24klst
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Roasted Garlic
15 Min
Parmesan Rind Marinara
1h 15 min.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2u. 50min
Quick Rise Basic Bread
45 min