Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 250 g green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)
- 1 garlic clove, thinly sliced
- 20 g raw pine nuts
- 150 g cherry tomatoes
- 10 g sugar
- 50 g dried tomatoes in oil, drained (approx. 5-6 pieces)
- 80 g rocket salad leaves
- 80 g fresh goat's cheese, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Kale Chips
40min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min