Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min.
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Garlic soup
40 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Lemon chicken
50 dk
Chicken breasts with courgette topping
50 dk
Arabian chicken with couscous
45 dk
Creamy mustard chicken stew
40 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10 min.