Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25 min.
Rainbow Salad
30min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Geen beoordelingen
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Sesame salmon and pea soup
1h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min