Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
of bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 580.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Bibimbap Burrito
45 dk
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 dk
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min.
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1j 15 menit
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min