Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
of bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 580.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Beef Goulash
2h 45 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Smoky Pork and Beans
3h
Colourful Tuna Rice Salad
40 min