Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g lettuce, cut in strips (1-2 cm)
- 20 g mint leaves
- 20 g fresh coriander, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 10 g cornflour (starch)
- 60 g roasted peanuts, salted or unsalted
- 200 g onions, cut in wedges (approx. 4cm)
- 30 g oil
- 350 g beef fillet steak, cut in strips (6 cm x 1 cm)
- 30 g fresh lemon grass, sliced diagonally (approx. 1-2 mm)
- 20 g fish sauce
- 10 g honey
- 10 g sesame oil
- ¼ tsp ground pepper
-
1
tsp hot chilli oil (optioneel)
of 1 tsp sriracha sauce (optioneel) - 1 lime, cut in wedges
- 1 red chilli, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 baguette, cut in slices (approx. 1-2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2708.7 kJ / 647.4 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 903.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1ωρ. 20 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1ωρ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 λεπτ.
Thai burgers
30 λεπτ.
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Salmon Miso Soup
30 λεπτ.
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Chicken and mango salad
35min