Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1411.3 mg
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Chicken teriyaki
20 Min
Pad kra pow
45 min
Honey BBQ Chicken
1h
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1u. 15min