Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1411.3 mg
Alternatieve recepten
Japanese ramen noodle soup
1h 50 min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Pad kra pow
45min
Madurese chicken satay
1h 30min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian white spice paste
35 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min