Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1411.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken teriyaki
20min
Thai beef salad
1u. 15min
Pad kra pow
45 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Kung Pao chicken
1h 30min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1u.
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min