Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1248.4 mg
Alternatieve recepten
Korean fried chicken
4h
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Tandoori chicken
45 Min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Chicken laksa
30 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min