Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1248.4 mg
Alternatieve recepten
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Chicken teriyaki
20min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Sticky chicken
24h 35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min