Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1248.4 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Hoisin pork bowl
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sticky pork belly with jasmine rice
1j
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Lamb sausage ragu
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Chicken laksa
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min