Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 60.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1658.8 mg
Alternatieve recepten
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Southern-style chicken
40min
Beef Rendang
1h 35min
Madurese chicken satay
1h 30min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Sticky sesame chicken
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min