Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 60.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1658.8 mg
Alternatieve recepten
Creamy beef curry
1h 15 min
Korean fried chicken
4 Std.
Apricot Chicken
35min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Chicken katsu curry with rice
1sa 40 dk
Korean bao beef sliders
2h 10min
Krispy fried chicken
25 min
Southern-style chicken
40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min.