Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 48 oz chicken stock
- 3 oz red miso (or akamiso)
- 2 in. fresh ginger, in 4 pieces
- 2 in. kombu
- 12 oz chicken breast, skinless, boneless, sliced (½ in)
- 1 oz ponzu sauce
- ½ tsp sesame oil
- 6 ½ oz udon noodles
- 8 oz bok choy, in pieces (½ in.)
- 8 oz sweet corn kernels
- 6 oz cucumber, diced
- 1 fresh jalapeño chili, sliced
- 16 mint leaves, to garnish
- 2 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork and Mushroom Wraps
30min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 Std. 40 Min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 Std. 35 Min
Crispy Coconut Shrimp
20 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min