Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 48 oz chicken stock
- 3 oz red miso (or akamiso)
- 2 in. fresh ginger, in 4 pieces
- 2 in. kombu
- 12 oz chicken breast, skinless, boneless, sliced (½ in)
- 1 oz ponzu sauce
- ½ tsp sesame oil
- 6 ½ oz udon noodles
- 8 oz bok choy, in pieces (½ in.)
- 8 oz sweet corn kernels
- 6 oz cucumber, diced
- 1 fresh jalapeño chili, sliced
- 16 mint leaves, to garnish
- 2 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Primavera
50 Min
Tofu Stew
30min
Bibimbap
55 min
Mango Lassi
10 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min