Compatibele versies
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1245 mg
Alternatieve recepten
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min.
Roasted Potato Salad
1h
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Lemon Garlic White Rice
35min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min