Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
of 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 15329.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken stock paste
45 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Garlic Paste
20 Min
Ground Meat
35 Min
Chili Jelly
1h 40min
Quick Chocolate Almond Fudge
2 Std. 15 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Mild Thai Green Curry
50 Min
Plum Sauce
50 Min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 Min