Chicken Stock Paste

Chicken Stock Paste

5.0 36 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
    10 ½ oz
  • mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
    7 oz
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    5 ½ oz
  • white wine
    3 ½ oz
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Voeding per 1 portion

Calorieën 154.3 kcal / 645.5 kJ
Eiwitten 18 g
Vetten 3.3 g
Koolhydraten 9.8 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 0.8 g
Natrium 15276.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...