Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
- 7 oz mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
- 3 ½ oz white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 645.5 kJ / 154.3 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 15276.5 mg
Alternatieve recepten
Quick Thai Chicken Curry
40min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Beef Stock Paste
45 Min
Chicken Noodle Soup
50min
Beef Chili
1h 5min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Creamy Mushroom Soup
25min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Apple Sauce
20min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Vanilla Sugar
72 Std.