Apparaten en Accessoires
Peeler Mashed Potatoes
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
Peeling
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (optioneel) divided (see Tip)2 tsp
-
32 oz red potatoes, in pieces (approx. 2 in. wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 2 in. wide), divided32 oz
Mashed Potatoes
-
vegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley, leaves only to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
623.7 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
41.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Rice
25 Min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Basic Basmati Rice
35 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Browning Beef Strips
15 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min