Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions, sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground, to season, to taste
- green lettuce leaf, to serve
- 6 hamburger buns
- red onion, sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Bread bowl chicken stew
3 Std. 45 Min
Spanish Brunch
1h 15min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
Geen beoordelingen
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Marry Me Chicken
40min
"Marry me" chicken pasta
30min