Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions, sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground, to season, to taste
- green lettuce leaf, to serve
- 6 hamburger buns
- red onion, sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Easy lamb hotpot
2 Std.
Potato Gratin (TM6)
1hod. 10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min
Smash burger taco
40min