Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g pork meat (neck or shoulder), cut in pieces (6 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g onions, cut in wedges
- 300 g barbecue sauce (see tip)
- 15 g Worcestershire sauce
-
250
g apple juice
of pineapple juice -
250
g beef jus
of beef broth - 25 g cider vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Beef Noodle Pho
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Beef Fajitas
1 godz.
Mango Ice Lollies
6 godz. 20 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40 min.
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Sautéed Pork with Cider
55 min