Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g sesame oil
- 60 g brown sugar
- 45 g light soy sauce
- 60 g balsamic vinegar
- 100 g spring onions, finely sliced, plus extra for garnishing
- 2 star anise
- 500 g pork spare ribs, cut in single ribs
- 600 g water
- 200 g basmati rice
- 2 Tbsp cornflour
- 20 g sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1sa 20 dk
Beef Stroganoff
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min