Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

4.4 29 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    60 oz
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • penne pasta, dried
    12 oz
  • cooked turkey meat cubed or pulled
    8 oz
  • asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed
    8 oz
  • garlic cloves
    2
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • dried chili flakes (optioneel)
    ¼ tsp
  • fresh parsley (leaves only)
    ½ oz
  • olive oil
    2 oz
  • cherry tomatoes halved
    6 oz
  • goat cheese crumbled
    2 oz
  • baby arugula
    2 oz
  • lemon zest to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 653 kcal / 2732 kJ
Eiwitten 33 g
Vetten 26 g
Koolhydraten 70 g
Vezels 6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...