
Apparaten en Accessoires
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (optioneel)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
653 kcal /
2732 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
70 g
Vezels
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thankful for Leftovers
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten