Compatibele versies
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
- 1110 g water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Gut Immunity Shot
5 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40 min
Orange Curd Tart
1h 20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30min
Speedy citrus layered cake
1 Std. 10 Min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 Std. 10 Min
Basic Farro
35 min