Apparaten en Accessoires
Sautéing 14 oz Carrots
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
14 oz
Ingrediënten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)14 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 14 oz
Natrium
240 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1293 kJ /
309 kcal
Vetten
20 g
Vezels
14.4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Peppers
25min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Carrot Slices
25min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min