![Sautéing 14 oz Carrots Sautéing 14 oz Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cea55b75-ef1d-4277-afe5-5ecd0f06f2b9/Derivates/7fdd34ae-34a4-4f16-ad6f-0df2d006fcc5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, sliced on the bias (¼ in.)
- Voeding
- per 14 oz
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 240 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing 10 oz Fennel
25 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Chopped Onions
5min