Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz extra virgin olive oil
- 12 oz asparagus, green, cut into pieces (2 in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to garnish
- lemon juice, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 202.3 kJ / 48.3 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Sauté
20 Min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Garlic mushrooms
20 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing Shrimp
15 Min