Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g water
- 250 g green beans, finely diced (approx. 5 mm)
- 130 g red pepper, finely diced (approx. 5 mm)
- 130 g aubergine, finely diced (approx. 5 mm)
- 100 g courgette, finely diced (approx. 5 mm)
- 4 - 5 Tbsp dried mixed seaweed
- water, for soaking
- ½ garlic clove
- 40 g red onions, quartered
- 40 g shallot, halved
- 10 g pickled capers
- 50 g pickled gherkins, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 10 g toasted sesame oil
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- fresh parsley, roughly chopped, for serving
- sesame seeds, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Colourful Quinoa Salad
40 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.