Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 leek, sliced (only the white part)
- 150 g carrots, coarsely sliced
- 50 g extra virgin olive oil
- 150 g chorizo, sliced
-
750
g broth
of 750 g water, with 2 stock cubes - 200 g potatoes, cut into small cubes
- 1 bay leaf, dried
- 800 g chickpeas, cooked, canned, washed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy carrot and lentil soup
35p
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45p
Red lentil soup with cumin
55min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Green beans with tomato and parsley
55min
Lentil and spinach soup
50 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45p