![Chickpea stew with vegetables and chorizo Chickpea stew with vegetables and chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1AEE7D7-0A76-401C-8D31-EE6D1203B348/Derivates/907E4E3B-90F5-4729-8A89-84729EA3CD03.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 leek, sliced (only the white part)
- 150 g carrots, coarsely sliced
- 50 g extra virgin olive oil
- 150 g chorizo, sliced
-
750
g broth
of 750 g water, with 2 stock cubes - 200 g potatoes, cut into small cubes
- 1 bay leaf, dried
- 800 g chickpeas, cooked, canned, washed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Halloween Pumpkin Tart
2h
Pasta salad with salmon and vegetables
45 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Paella with kidney beans
55 Min
Creamy Moroccan bean soup
35 Min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Lentil and spinach soup
50min
Milanese risotto
25 Min