Apparaten en Accessoires
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
1212 kJ /
290 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
8.3 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1u.
Lentil moussaka
2u. 20min
Chicken with bulgur and vegetables
3u. 5min
Pumpkin soup
35min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Chili non Carne
1u.
Rabbit stew
1u.
Lentil and spinach soup
50min
Portuguese Leeks
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Minestrone
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1u. 10min