![Pumpkin Risotto Pumpkin Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8D13E71-C265-478D-9C2A-419E334E4195/Derivates/03FFE35B-A66A-481D-ABF3-A539F5DDDE65.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmesan cheese, rind removed, cut in pieces (3 cm)
- 400 g pumpkin, cut in pieces
- 100 g water
- 2 tsp salt
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g risotto rice
- 700 g vegetable broth (see tips)
- 60 g butter, room temperature, cut in small pieces
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 piece fresh black truffle, cut in thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Classic Mashed Potatoes
50 Min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Potato fritter burgers with spinach
35 min
Banana Bread
1h 50min
No-cook jam
24hod. 15min
Vegetable trimming stock
2h
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Confetti Rice
45 Min
Soy bolognese
40 min
Vegetable paella
40 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Lemon Garlic White Rice
35 min