Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g onions, cut into quarters
- 50 g carrots, peeled and cut into slices (0.5 cm)
- 50 g celery leaves, washed and dried
- 250 g dried lentils
- 1 dried bay leaf
- 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
- 1000 g water
- 50 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves, washed and dried
- 160 g rice (cooking time 16 minutes)
- ½ tsp salt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Pea Soup
30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Lentil and chorizo stew
3h 45 min
Chickpea soup with spinach
40min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Broccoli almond soup
30min
Red Lentil Soup
40min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Danish Split Pea Soup
1h