Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g wheat flour
- 120 g vegan margarine, cold, cut into pieces, plus extra for greasing
- 60 g water, cold
- ½ tsp fine salt
Topping and preparation
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 400 g silken tofu, drained
- 30 g olive oil
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tbsp starch
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 200 g spinach leaves, frozen, defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
- 2 tbsp breadcrumbs, vegan
- 150 g cherry tomatoes, cut in half
- 30 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Ratatouille
40min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Vegan bean burger
1h 20 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20 min
Savoury tofu quiche
1h 30min