Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
TM6 TM5

Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 50 g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
    of 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)
  • 200 g frozen chopped spinach, defrosted
  • 4 eggs
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 50 g onions, cut in halves
  • 50 g carrots, cut in pieces
  • 700 g ripe tomatoes, cut in pieces,
    of 700 g canned tomatoes
  • 6 - 8 fresh basil leaves
  • 500 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
    of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1654 kJ / 395 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
26 g
Vezels
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten