Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon, carrots and beans
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, cut in halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g cream, min. 30% fat
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3u.
Stuffed tomatoes
50 min
Floating Islands
40 min
Chopped vegetable salad
10min
Baked spinach and eggs
35 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Russian salad
1 godz. 15 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Asparagus cream soup
30 min
Far Breton with prunes
2sa
Berry foam
10min