Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Cubes
- 2 slices white bread, torn in pieces
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
bunch fresh chervil, leaves only
of 1 bunch fresh tarragon, leaves only - 20 g milk
- 3 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spring Vegetable Soup
- 2 carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 100 g frozen green peas
- ½ leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 150 g celeriac, cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 160 g onions, quartered
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 1200 g water
- 5 g soy sauce
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove, crushed
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mashed Potatoes
45 min
Minestrone
45 min
Potato Cakes
45 min
Cream of Vegetable Soup
15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Minestrone
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min