Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
of balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 938.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Brak ocen
Beef Stroganoff
1h
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 Min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30min
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min