Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
of balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 938.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef with Mushrooms
30 dk
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Chicken Pad Thai
20min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min
Pork with Black Bean Sauce
30 dk
Curried Prawns with Rice
1sa
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45 min
Steamed Garlic Prawns
30 dk
Lamb Stew
50min
Louisiana Rice and Shrimp
25 dk
Pancakes with Two Fillings
40min