Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Beef Madras
1h 30min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Chicken Garam Masala
50min
Pork Vindaloo
4h
Chicken Tikka
4h 10 min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3小时 5 分钟