Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Chicken Jalfrezi
1h
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Beef Madras
1h 30min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45 min