Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g vegetable oil
- ½ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 130 g tomatoes, fresh, cut in pieces (1 cm)
- 450 g lamb shoulder, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 80 g green peppers, deseeded, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 28.7 g
Alternatieve recepten
Lamb Korma
4 Std.
Prawn Bhuna
30 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min