Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
300
g onions, cut in wedges
of 300 g red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 menit
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min