Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Swiss chard, white, stems removed from base of leaves, torn in half
- 2 chicken breasts (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 spring onions, thinly sliced
- 300 g water
- 500 g mixed peppers, cut in strips (5 mm wide)
- 2 ripe tomatoes, diced (approx. 160 g)
- 1 tsp dried oregano
-
100
g quark (curd cheese)
of mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1101 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honeyed Chicken
25min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Boiled Eggs
20 Min
Apple Punch
30min
Pumpkin Soup
35min
Mashed Potatoes
45 Min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Spring Chicken Casserole
1h 30min