![Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b2129c9b-a4ce-4d4a-9cd6-f32131b798ba/Derivates/a98d09e6-2338-4b19-8af5-55fec4b213c5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 741.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Brownies
2hod. 40min
Vegan Burger
5h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Cashew Sauté
35 min
Chickpea Pancakes
20 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min