Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
- 2 ½ oz whole milk
- 2 ¼ tsp active dry yeast (1 package)
- 1 tsp sugar
- 4 ½ oz bread flour
- warm water, to cover dough
Dough
- 4 oz sugar
- 1 lemon, organic, zest only, no white pith
- 1 orange, organic, zest only, no white pith
- 2 oz whole milk
- 2 ½ oz unsalted butter, room temperature
- 2 large eggs
- 4 tsp active dry yeast (2 packages)
- 1 oz orange flower water (see Variation)
- 16 oz bread flour, plus extra to dust
- 1 pinch salt
Forming and Decorating
- 1 large egg, whisked
- 4 - 5 oz candied fruit, mixed, to taste
- 1 oz sliced almonds
- 1 ½ oz sugar (moistened with a few drops water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1493.8 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 53.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Pineapple Upside Down Cake
1u. 15min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 godz. 30 min
Brioche
8h
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Cornbread
40min
Crêpes
1u. 15min
Manhattan Clam Chowder
55min
Blueberry Coffee Cake
1u.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min