Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
- 2 ½ oz whole milk
- 2 ¼ tsp active dry yeast (1 package)
- 1 tsp sugar
- 4 ½ oz bread flour
- warm water, to cover dough
Dough
- 4 oz sugar
- 1 lemon, organic, zest only, no white pith
- 1 orange, organic, zest only, no white pith
- 2 oz whole milk
- 2 ½ oz unsalted butter, room temperature
- 2 large eggs
- 4 tsp active dry yeast (2 packages)
- 1 oz orange flower water (see Variation)
- 16 oz bread flour, plus extra to dust
- 1 pinch salt
Forming and Decorating
- 1 large egg, whisked
- 4 - 5 oz candied fruit, mixed, to taste
- 1 oz sliced almonds
- 1 ½ oz sugar (moistened with a few drops water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1493.8 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 53.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Cranberry Almond Cookies
1h 20 min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Berry Ice Cream
20min
Tiramisu
5h 20min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20 min
Homemade Lemonade
10min