Apparaten en Accessoires
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
1695 kJ /
396 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
79.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Marble Cake
2 godz. 10 min
Lemon cake
2 godz.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Moroccan Mint Tea
25 min