Chinese greens with XO sauce

Chinese greens with XO sauce

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 50min
8 portions

Ingrediënten

XO sauce
  • dried scallops (see Tips)
    40 g
  • boiling water
    150 g
  • peanut oil
    200 g
  • dried red chillies
    4
  • dried shrimp
    60 g
  • eschalots
    80 g
  • garlic cloves
    60 g
  • piece fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)
    40 g
  • smoked bacon cut into pieces (1 cm)
    100 g
  • long red chillies deseeded
    6
  • fresh bird's eye chilli deseeded if desired
    1
  • light soy sauce
    40 g
  • Shaoxing wine
    40 g
  • brown sugar
    1 tbsp
Asian greens
  • snow peas
    100 g
  • frozen green peas
    100 g
  • water
    500 g
  • baby bok choy leaves separated
    2
  • broccolini cut into halves lengthways
    6 stalks
  • gai choy leaves separated (8 leaves)
    1
  • spring onions/shallots cut into slices, for garnishing
    3
  • long red chillies cut into slices, for garnishing
    2

Voeding per 1 portions

Calorieën 325.4 kcal / 1367 kJ
Eiwitten 6.7 g
Vetten 26.5 g
Koolhydraten 12.9 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 4.7 g
Natrium 923.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...