Fragrant whole barbecued fish

Fragrant whole barbecued fish

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 50min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
    1 - 2
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • lemongrass white part only, cut into pieces
    2 stalks
  • garlic cloves
    3
  • makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces
    4
  • fresh coriander roots only, plus leaves reserved for garnishing
    1 bunch
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    2
  • peanut oil
    60 g
  • whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
    1
  • sea salt to season (see Tips)
  • ground black pepper to season
  • dried chilli threads to garnish (optional - see Tips)
  • limes cut into cheeks, to serve
    1 - 2

Voeding per 1 portion

Calorieën 408 kcal / 1713.6 kJ
Eiwitten 52.3 g
Vetten 19.5 g
Koolhydraten 4.4 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 3.8 g
Natrium 1147.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...