![Fragrant whole barbecued fish Fragrant whole barbecued fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44ffbc7c-08a7-4e94-9d30-62c87ee48470/Derivates/ca464941-613f-417b-b7e6-2ff828bb317f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 52.3 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1147.1 mg
Alternatieve recepten
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Prawn and chicken laksa
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Sicilian prawn salad
40 min
Master stock chicken
1h 30min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Chilli crab pasta
35 min
Sambal udang
50 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min