Apparaten en Accessoires
Pan-fried pork buns
Voorbereiding 1u. 15min
Totaal 2u.
20 pieces
Ingrediënten
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
124 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
640.4 kJ /
153.2 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
20.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Wonton soup
1 Std.
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Fried Wontons
45 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Salt Bread
2 Std.
Cha gio (spring rolls)
55 Min