Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Wonton soup (pork)
45 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Lamb tikka with spicy eggplant
Geen beoordelingen
Nyonya curry chicken bun
2 godz. 45 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min