Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vanilla pod
- 500 g milk
- 30 g dark rum
- 10 g vegetable oil
- 200 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 30 g Dutch cocoa powder
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- butter, melted, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.7 kJ / 152.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 33.9 mg
Alternatieve recepten
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Lemon curd (TM6)
15min