Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vanilla pod
- 500 g milk
- 30 g dark rum
- 10 g vegetable oil
- 200 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 30 g Dutch cocoa powder
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- butter, melted, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.7 kJ / 152.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 33.9 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49u. 5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24j 30 menit
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Mini fruit cakes
25h 40min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 Std. 20 Min
Lemon glaze madeleines
24j 30 menit
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Edna's lemon curd teacake
40min