Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 21.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1sa
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free focaccia bread
1sa
Rhubarb, orange and almond Cake
1sa 30 dk
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1sa
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Gluten free pizza base
35 dk