Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 155 g water
- 1 ½ tsp dried yeast, active
- 2 tsp sugar
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 30 g plain yoghurt, unsweetened
- ¾ tsp salt
- 315 g all-purpose flour, plus extra to dust
Filling
- 200 g baby spinach, fresh, destemmed
- 85 g onions, in pieces
- 45 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 170 g feta cheese, in pieces
- ½ tsp red pepper flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggnog
4 godz. 40 min
Meringue Ghosts
Geen beoordelingen
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2u. 5min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Layered Mexican dip
25 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 Std. 10 Min
Asturian rice pudding
1 godz.
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Raspberry Liqueur
172h 10 min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1 godz.