Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 155 g water
- 1 ½ tsp dried yeast, active
- 2 tsp sugar
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 30 g plain yoghurt, unsweetened
- ¾ tsp salt
- 315 g all-purpose flour, plus extra to dust
Filling
- 200 g baby spinach, fresh, destemmed
- 85 g onions, in pieces
- 45 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 170 g feta cheese, in pieces
- ½ tsp red pepper flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dutch Baby Pancake
20min
Traditional Kaiser rolls
26hod. 35min
Beer Marinade
10min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Floating Islands
40min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Waffles
25 Min
Mini chocolate bundts
45min
Vanilla Syrup
40min
Greek pita breads
1h 15min