![Choron sauce (Tomato béarnaise) Choron sauce (Tomato béarnaise)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75ecc14b-00c0-4852-976e-fe24bdb556a2/Derivates/a690b017-dc43-4f79-b0f4-979bcc6979c8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks separated
- 2 - 3 sprigs fresh chervil, leaves and stalks separated (see Tips)
- 50 g tomato
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6636 kJ / 1580 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 166.8 g
- Verzadigd vet
- 102.4 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2385.8 mg
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15min
Crème brûlée
7 Std.
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Béarnaise sauce
10min
Orange liqueur zabaglione
15min
Soubise sauce
30min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Diane sauce
20min