Apparaten en Accessoires
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
350 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
2385.8 mg
Eiwitten
16.1 g
Calorieën
6636 kJ /
1580 kcal
Vetten
166.8 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
102.4 g
Koolhydraten
5.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Oysters with lime granita
5min
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Traditional crème brûlée
25h
Garlic dip (toum)
15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Duck and cherry salad
45min
Banana sorbet
5min
Thai-style fish cakes
30min
Toum
15min
Lemon sorbet
8h 30min