Apparaten en Accessoires
Persian honeycomb bark
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
335 g
Ingrediënten
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 335 g
Natrium
2246.3 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Vetten
40.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
286.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Skirt Steak Spiralized Salad
Geen beoordelingen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 50min
Tiramisu maritozzi
11u.
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48u. 20min
Homemade ricotta
1u. 15min
Tomato relish
2u. 10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Celery leaf gremolata
5min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Fruity dream
10min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.