Apparaten en Accessoires
Persian honeycomb bark
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
335 g
Ingrediënten
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 335 g
Natrium
2246.3 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Vetten
40.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
286.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Whole Orange Bundt Cake
1u. 25min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1u. 50min
Thirty second whole orange cake
1u. 15min
Potato Cup Frittata
1u.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Honeycomb
1u. 30min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34u. 20min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Mini carrot and almond cakes
1u. 25min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24u. 25min
Best ever carrot cake
1u. 35min
CADA (4 ingredient muesli)
10min