Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
White chocolate mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Passionfruit syrup
- 50 g water
- 50 g caster sugar
- 1 fresh passionfruit, pulp strained
Assembly
- 2 fresh mangoes, thinly sliced
- 1 fresh pineapple, peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)
- 2 fresh passionfruit, pulp removed
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 550.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 188.3 mg
Alternatieve recepten
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45 min
Mini chicken kyivs
45 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25 min
Easy citrus pie
1 Std.
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Banana bread
1h 40 min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Fluffy ricotta pancakes
35 min
Traditional sausage rolls
50 min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min