![Feijoa jelly Feijoa jelly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d8f19f47-52bf-45ba-beac-cab7f1027702/Derivates/4416ef4a-b5a3-4dd0-a177-4ab0a2a9bb5f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g feijoas, peeled and cut into pieces
- 3 cm piece fresh ginger, cut into thin slices
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, juiced
- 400 g water
- 500 - 700 g jam setting sugar, according to amount of syrup
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 13136.2 kJ / 3127.7 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 782.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 38.9 g
- Natrium
- 45.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Afghan biscuits
25 Min
Plum and cherry paste
5h 15min
Plum paste
1 Std.
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Mint béarnaise
25 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Plum sauce
55min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Quince paste
4h 10 min