Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- olive oil spray, for greasing
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g brown sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 3 - 6 feijoas, trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
Cake
- 70 g unsalted butter, softened
- 100 g caster sugar
- 200 g plain flour
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g milk
- 50 g natural yoghurt
- 1 tsp bicarbonate of soda
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681.1 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 174.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger slice
1 godz. 35 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Feijoa celebration cake
1 Std. 30 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Lolly cake
4hod. 5min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Afghan biscuits
25min
Cheese and bacon scones
35 min